Reserveer nu uw kennismakingszending

Officiële World Money Collectie reserveren

Ja, graag ontvang ik de kennismakingszending van de officiële World Money Collectie. Met mijn kortingscode ontvang ik de set voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts €  (later € ). Ik bespaar daardoor 50% op de eerste set met buitenlandse munten. Ik ontvang mijn zending(en) altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Ja, graag meld ik mij vrijblijvend aan om gratis aanbiedingen en interessant nieuws te ontvangen per e-mail. Ik kan mij op elk moment uitschrijven van deze nieuwsbrief.  
Specificaties
Collectie: World Money (Geld van de Wereld)
Uitgifte: Argentinië
Kwaliteit: Uncirculated
Beperkt tot: Slechts 50.000 collecties wereldwijd
Kennismakings-korting: Nu €  (later € )
Belangrijke informatie

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice volstaat.

Voor bestellingen onder de € 30 vragen wij een bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten van 2,95 € Voor bestellingen daarboven is dit bedrag 7,95 €.

Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 14 werkdagen.

Neem contact op

Tel : (0)2 376 42 48
Kapellelaan 387
1860 Meise
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Informatie

Contact
Over ons
Nieuws

Deze website is beveiligd

Deze website is beveiligd

Let’s Encrypt®

Blijf op de hoogte